Bitdefender Mobile Security pentru Android

Bitdefender Mobile Security asigură servicii antivirus și de securitate web pentru dispozitive cu sistem de operare Android. Tehnologia sa de scanare in-the-cloud detectează chiar și cele mai recente amenințări, fără a afecta bateria.

Bitdefender Mobile Security oferă, de asemenea, informații despre serviciile cu plată și cerințele aplicațiilor de acces la Internet sau date confidențiale, ajutând utilizatorii să facă alegeri informate cu privire la confidențialitate și securitatea datelor.

Bitdefender Mobile Security are o nouă funcție Anti-theft, cu un panou de control pe platformă web și comenzi prin SMS. Modulul Anti-Theft asigură funcțiile de localizare, blocare sau ștergere de la distanță, sau transmitere de mesaje către dispozitivul Android.

 

Antifurt
PREMIUM
Securitate web
PREMIUM

Bitdefender Mobile Security for Android folosește serviciile Bitdefender 

Securitate web

Cloud pentru a alerta utilizatorii atunci când accesează pagini ce conțin programe periculoase, tentative de phishing sau fraudă.

Scanare la instalare
GRATUIT & PREMIUM

Bitdefender Mobile Security se va asigura că dispozitivul tău cu sistem de operare Android rămâne în siguranță scanând automat orice aplicație imediat după instalare. Acest lucru permite utilizatorilor să fie în permanență informați și protejați atunci când testează o nouă aplicație.

Scanare la instalare

Scanare la cerere
GRATUIT & PREMIUM

Poți efectua oricând o scanare pentru a te asigura că toate aplicațiile instalate sau păstrate în memoria telefonului sunt legitime și sigure.

Scanare la cerere

Verificare aplicații

Verificare aplicații
GRATUIT & PREMIUM

Bitdefender Mobile Security for Android permite utilizatorilor să urmărească cerințele de acces ale fiecărei aplicații, afișând toate aplicațiile care încearcă să se conecteze la Internet sau să acceseze informații confidențiale (lista de contacte, mesaje, evenimente din calendar, galerie de imagini). De asemenea, această funcție va indica toate aplicațiile cu drept de acces la serviciile cu plată, cum ar fi efectuarea de apeluri sau trimiterea de mesaje text.

Viteză maximă și impact redus asupra consumului bateriei

Datorită detecției de tip cloud și serviciilor de securitate de ultimă generație, Bitdefender Mobile Security for Android îți oferă o experiență de navigare sigură și previne instalarea de aplicații periculoase, cu impact minim asupra consumului bateriei.

Caracteristici principale GRATUITE:

  • Scanare antivirusnou
  • Verificare aplicațiiîmbunătățit
  • Geolocalizare la distanță

Caracteristici principale PREMIUM:

  • Scanare antivirusnou
  • Verificare aplicațiiîmbunătățit
  • Securitate web*îmbunătățit*Funcționează în prezent numai cu browserul Android implicit
  • Antifurtnou– Geolocalizare la distanță– Blocare dispozitiv de la distanță– Ștergere memorie dispozitiv de la distanță– Transmitere mesaje către dispozitiv și redare sunete
Instalează Bitdefender Mobile
Security for Android
Cerințe de sistem
  • Android 2.2 sau orice versiune ulterioară
  • O conexiune activă la Internet
  • Browser Android implicit