Acest serviciu se adreseaza clientilor care dispun de conexiune la internet.win-quicksupport

Astfel, problemele care pot aparea vor fi rezolvate de un specialist

” Help-Desk ” de la distanta, evitandu-se astfel intarzierile datorate deplasarii echipei la sediul dumneavoastra.

Cum functioneaza ?

Se descarca aplicatia, se ruleaza si se comunica id-ul si parola operatorului ” Help-Desk ”

 

 

 

Utilitare: 

Scanare online antivirus.

Ghiduri electronice utile

Seria de ghiduri electronice Bitdefender

Seria de ghiduri electronice Bitdefender este o inițiativă de învățare care dorește să ofere comunității de utilizatori și cititori Bitdefender informații valoroase legate de amenințările electronice și probleme de securitate din domeniul IT&C, care oferă în același timp sfaturi practice și soluții viabile pentru nevoile lor de protecție online. Analiștii de securitate Bitdefender își partajează cunoștințele legate de prevenția malware, identificarea și anihilarea malware, cu accent pe confidențialitatea online și diferite tehnologii, măsurile de combatere și metodele de prevenție a infracțiunilor cibernetice.

Prezentarea unor subiecte care variază de la protecția online a copiilor și familiilor, rețelele sociale sigure, prevenirea încălcării securizării datelor și până la securizarea mediilor companiilor, seria ghidurilor electronice este destinată unei game largi de utilizatori din cadrul întreprinderilor mici și utilizatorilor individuali care doresc să asigure securitatea și integritatea propriilor rețele și sisteme. Ghidurile electronice se referă de asemenea la aspecte legate de activitatea zilnică a directorilor de securitate a sistemelor IT&C, a administratorilor de sistem și rețea, a creatorilor de tehnologie de securitate, a analiștilor și cercetătorilor.

Ghid de securizare a rețelelor wireless

Sfaturi și trucuri despre cum să vă protejați rețeaua dumneavoastră de acasă de intruși

Securing Wireless Networks Guide

Acest document este destinat utilizatorilor de calculatoare care au instalat sau au intenția de a instala acasă o rețea wireless. Într-un moment când comunicarea wireless a devenit o parte importantă din viața noastră, infractorii cibernetici încearcă să exploateze orice breșă a securității din configurația wireless, în scopul de a intercepta traficul sau de a folosi conexiunea la internet în scopuri ilegale.

Următorul ghid vă va prezenta cele mai bune practici atunci când utilizați rețele wireless nesecurizate, precum și cum să configurați corect router-ul dumneavoastră de acasă sau punctul de acces, pentru a împiedica alte persoane să folosească în mod abuziv rețeaua dumneavoastră.

Ghidul de protejare a copiilor online

Modalitatea de securizare și protejare a experienței digitale a copiilor dumneavoastră

Prezentul document este destinat familiilor, părinților și profesorilor, scopul acestuia fiind de a contribui la securizarea activităților digitale ale copiilor și adolescenților. Într-o astfel de eră în care producția de masă și accesibilitatea computerelor au transformat aceste dispozitive în echipamente casnice sau de familie obișnuite, copiii se familiarizează cu PC-urile și internetul de la o vârstă foarte fragedă. În ciuda beneficiilor sale evidente legate de comunicare, internetul poate fi de asemenea un loc periculos pentru copiii, amenințările electronice fiind direcționate către grupul de vârstă din care fac parte și computerele acestora de acasă sau de la școală.

Acest ghid electronic se referă la principalele riscuri și amenințări ce vizează copiii online, cum ar fi atacurile din partea celorlalți utilizatori cibernetici, expunerea la conținut inadecvat, dependența de internet și alte acțiuni nocive online, axându-se în același timp pe teme cum ar fi malware, phishing, furtul de identitate și spam, la care sunt expuși adolescenții, la fel ca oricare alți utilizatori de internet. O secțiune dedicată recomandărilor de securitate îi ajută pe părinți și pe profesori să înțeleagă și să facă față mai bine acestor probleme legate de copii.Ghidul de securitate online pentru utilizatorii de internet în vârstă

Modalitatea de protejare a ideilor și a bunurilor valoroase împotriva hacker-ilor cibernetici

Acest document este destinat familiilor și persoanelor mai în vârstă și scopul său este de a-i ajuta să navigheze pe internet într-o manieră sigură, bucurându-se de activitățile lor online.

La o primă vedere, se pare că persoanele mai în vârstă sunt expuse infracțiunilor cibernetice la fel ca orice alți utilizatori fără experiență ai internetului, indiferent de vârsta acestora. Cu toate acestea, după cum indică acest ghid electronic prin diferite studii de caz, există mai multe riscuri și amenințări care vizează direct utilizatorii de internet mai în vârstă, cum ar fi metodele de plată a pensiei și metodele false de plată a taxelor sau înșelătoriile legate de venituri. Exemplele, recomandările și sfaturile completează studiile de caz și asigură cititorilor linii directoare utile în rutina lor online zilnică.Ghidul de prevenire a dezvăluirii datelor confidențiale

Modalitatea de protejare a ideilor și a bunurilor valoroase împotriva hacker-ilor cibernetici

Ghidul electronic a fost creat pentru a acoperi diferitele puncte mai sensibile ale securității datelor unei companii, de la integritatea fizică a rețelei și până la mecanismele complicate ale unei infracțiuni cibernetice care are drept țintă o companie (de exemplu, troieni, phishing ce vizează bănci). Acest material are de asemenea scopul de a prezenta, deși nu la fel de detaliat ca o descriere tehnică completă, funcțiile diferitelor soluții Bitdefender destinate clienților persoane fizice și juridice pe baza situațiilor în care aceste funcții pot fi utile administratorilor IT.

Consultarea acestui document poate fi utilă în cadrul procesului de luare a unei decizii optime referitoare la securitatea rețelelor de dimensiuni mici și medii și de stabilire a unei baze solide pentru cercetarea comparativă legată de acest subiect.

Contactati-ne