Ce înseamnă terminarea perioadei de asistență pentru Windows 7?

Ce înseamnă terminarea perioadei de asistență?

Un bărbat ține un băiețel în poală în timp ce se joacă cu consumabile de birou și un laptop deschis pe un birou

Asistența pentru Windows 7 s-a încheiat

După 10 ani, perioada de asistență pentru Windows 7 s-a încheiat la data de 14 ianuarie 2020. Știm că schimbarea poate fi dificilă, așa că suntem aici pentru a vă ajuta cu recomandări pentru ceea ce trebuie să faceți în continuare și pentru a răspunde la întrebări despre sfârșitul asistenței.

Ce înseamnă terminarea perioadei de asistență?

Începând cu 14 ianuarie 2020, computerul dvs. pe care rulează Windows 7 va funcționa în continuare, dar Microsoft nu va mai furniza următoarele:

  • Asistență tehnică pentru nicio problemă
  • Actualizări de software
  • Actualizări sau remedieri de securitate

Deși puteți continua să folosiți computerul cu Windows 7, în absența actualizărilor software și de securitate continue, computerul va fi mai vulnerabil la viruși și programe malware. Pe viitor, cea mai bună modalitate de a rămâne în siguranță este să faceți trecerea la Windows 10. Iar cea mai bună modalitate de a beneficia de Windows 10 este folosind un dispozitiv nou. Deși puteți să instalați Windows 10 pe dispozitivul dvs. vechi, acest lucru nu este recomandat.

Ce pot face acum?

De la realizarea copiilor de rezervă ale fișierelor până la găsirea unui computer care corespunde nevoilor dvs., avem instrumente care vor simplifica tranziția.

1. Descoperiți cele mai noi PC-uri

Nu numai că PC-urile moderne sunt rapide (datorită unităților de tip solid state) și durabile, cu baterii cu autonomie mai mare, dar prețul mediu pentru un PC excelent este considerabil mai mic decât în urmă cu 5-10 ani.

AFLAȚI MAI MULTE

2. Realizați copii de rezervă ale fișierelor și fotografiilor

Salvați fișierele și fotografiile dvs. personale în OneDrive sau pe o unitate hard disk externă. Urmați acest link pentru a afla despre toate modurile diferite de a muta fișierele.

AFLAȚI MAI MULTE

3. Primiți sfaturi legate de Windows 10

Credem că vă veți simți ca acasă pe un PC nou cu Windows 10, dar dacă aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe, vă punem la dispoziție multe sfaturi și ghiduri demonstrative.

AFLAȚI MAI MULTE

4. Sincronizarea preferințelor

Descărcați noul Microsoft Edge și conectați-vă pentru a vă transfera cu ușurință preferințele pe orice PC Windows 10.

OBȚINEȚI MICROSOFT EDGE

Contactati-ne