Windows 8.1 Update 1 are sanse sa apara pe 11 martie, conform unor zvonuri aparute pe internet. Acesta va fi primul update pentru Windows 8.1 si, chiar daca aduce modificari minore, ar putea sa mai repare din “greselile” facute de Microsoft cu prima versiunea de Windows 8. 

Printre posibilele modificari la nivel de interfata in Windows 8.1 Update 1 se numara urmatoarele: Windows-8.1-Update-12

  • aparitia unui nou buton pentru shutdown/restart direct in Modern UI
  • un buton, tot in Modern UI, pentru search
  • la click dreapta pe patratele din Modern UI vei avea un meniu ce-ti da posibilitatea sa le faci resize, pin sau altele, pentru deliciul utilizatorilor de mouse si tastatura
  • aplicatiile de tip Metro vor putea fi pin-uite in bara de start si vor avea un buton de iesire, un X

Ramane de vazut daca toate se vor adeveri si daca, prin minune, vor introduce cumva si vechiul meniu de start in aceasta versiune, sau vor lasa relansarea acestuia pentru Windows 9.

Mai mult, s-ar parea ca Windows 8.1 Update 1 ar aduce si ceva imbunatatiri la capitolul cerinte, unde ar avea nevoie de mai putin spatiu de stocare si mai putina memorie RAM, in ideea de a merge si pe dispozitive mai ieftine, cum ar fi tabletele de 7-8 inch.

Articol preluat de pe site-ul http://www.arenait.net